Мале и ребятки! Что мы думаем о Михо на данном этапе? Кот уже не знает.... запуталси. Вот - вроде все правильно... и мотается, и ездит... Но на него столько помоев, что я не знаю уже. Радьте.
Mikheil Saakashvili
3 ч ·
Разом з моїм одинадцятирічним сином, а також легендарним командиром УНА-УНСО Тополею, Давидом Сакварелідзе і іншими друзями займалися рафтингом поблизу Верховини - столиці Гуцульщини. Абсолютно фантастичні місця, дуже талановиті, привітні, гостинні люди, приголомшлива природа (я не думав, що гори можуть мене так здивувати) і смачна кухня. Ще раз переконався в божевільному туристичний потенціал України, але поки це тільки потенціал! На жаль, готелі майже порожні, там, де у людей реально європейські будинки, побут і традиції, абсолютно неєвропейська інфраструктура (в цьому році дороги трохи підремонтували, але це крапля в морі). Місцеві мені розповідали історію, як Коломойський через обленерго заблокував будівництво нового лижного курорту з більш дешевими підйомниками для того, щоб не допустити конкуренції з Буковелем. Головне і обов'язкова умова для розвитку туризму - наявність в Києві уряду, яке буде любити Україну, знати її і щодня думати про розвиток цієї галузі.