Опять Москаль...достали его "гражданкой Никаноровой"
Москаль заперечує роботу в 2000-х з нинішнім “міністром ДНР”
Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль спростував інформацію про те, що нещодавно призначена бойовиками “глава МЗС ДНР” Наталія Ніконорова, у період з 2006 до 2012 року була його помічницею.
Про це повідомляє ТСН.
“Це особиста помста Лимонова за те, що коли я був заступником міністра внутрішніх справ і начальником головного управління МВС в Криму, ми затримували його і його прихильників за те, що вони захопили одну з веж, що належить військовій частині, і розкидали звідти листівки за відділення Севастополя від України. Тоді були всі заарештовані, був скандал. Він неодноразово на мене всяку єресь і дурниці писав. Це психічно хвора людина”, – зазначив Москаль. Варто нагадати, що саме одіозний російський політичний діяч Едуард Лимонов поширив цю інформацію на своєму блозі.
За словами Москаля, Ніконорова ніколи не була його помічницею.
“Звідки у мене з Донецька могла взятися помічниця? Завтра Лимонов напише, що я помер, і всі ЗМІ напишуть, що Москаль помер. Це як в анекдоті про те, що жінка бл*дує, а чоловік дізнається останнім. Так і я дізнався останнім, що в мене якась повія була помічницею”, – емоційно заявив губернатор Закарпаття.
Вчора стало відомо, що новим міністром закордонних справ» ДНР замість знятого з посади Олександра Кофмана стала Наталя Ніконорова, колишня помічниця народного депутата, а до цього – генпрокурора Святослава Піскуна. Про це пишуть ЗМІ терористів.