Кафе У Жеки - Форум СТБ

Резервная площадка Кафе У Жеки Форума СТБ

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Попкорн (общество, политика) - Том LXI

На страницу : Предыдущий  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 40 ... 67  Следующий

Предыдущая тема Следующая тема Перейти вниз  Сообщение [Страница 14 из 67]

Sanchezz

Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
Первое сообщение в теме :

Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 54512111

Когда в реале станет всё тоскливо
Ты только сам исправить не берись
Сюда всегда иди,и так,вроде игриво
Хрустя попкорном,флудом поделись 

©️Математик

Пусть идут все нах*р
Пока у нас есть Петр Алексеевич
Я сплю спокойно
Них*ра не будет
Ни хорошего
Ни плохого

©️капитан овечкин

---------------------------------------------------------
Стараюсь не спорить с дураками! Пусть они спорят друг с другом!

MaleFactor

MaleFactor
ADMIN
Оставлю здесь, потому что в муз.баре точно затеряется):

https://kasa.in.ua/okeanelzyzorkestrom

Я была на этом концерте в январе - он реально того стоит! Да и цены в "Украине" на порядок ниже, чем были благотворительные взносы в опере.

А в конце всех историй Азраил, которому была ведома тайна, подумал: «Я ПОМНЮ, КАК ВСЕ ЭТО СЛУЧИТСЯ ВНОВЬ»
https://www.mf-stb.net

яло

яло
Гуру
Гуру
Всем добрый вечер!!! Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2247543103 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2247543103 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2247543103

яло

яло
Гуру
Гуру
Масечек! С Днем Рождения!!! Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2282262043 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2282262043 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2282262043 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 646407513 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 646407513 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 646407513 
Исполнения желаний, везения, удачи и успехов во всем! Тепла и улыбок!
И много-много счастья!!!

Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 24279678

Принцесса воин!

Принцесса воин!
Гуру
Гуру
А к нам в школу завтра Марина Порошенко едет. Будет проверять как реализуется ее план по занятиям в "школе для родителей" а у нас ее и не было, будем теперь сочинение на тему организовывать.

Спойлер:

Ree

Ree
Постоялец
Постоялец
КОТ, ПОЗДРАВЛЯЮ ТЕБЯ С ТВОИМ ДНЁМ!

Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 Ebc1eb10

Sanchezz

Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 52350892_10213995237703129_3758673442920988672_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fiev7-1

Доброго дня хунта и остальные бандеровцы! Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 327453717

уверен, что на самом деле цифры намного больше, иначе Раша не пыталась бы от санкций избавиться.

Старушечка

Старушечка
Гуру
Гуру
Приветик! Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2282262043 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 646407513

Ree

Ree
Постоялец
Постоялец
MaleFactor пишет:Оставлю здесь, потому что в муз.баре точно затеряется):

https://kasa.in.ua/okeanelzyzorkestrom

Я была на этом концерте в январе - он реально того стоит! Да и цены в "Украине" на порядок ниже, чем были благотворительные взносы в опере.

Может и схожу Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 1555951381

Ree

Ree
Постоялец
Постоялец

Святослав Вакарчук: Я ніколи не заявляв, що збираюся йти в президенти. Я нікому нічого не обіцяв

Текстовая расшифровка:

"Ви дивилися фільм "Зелена книга"? Там якраз є момент про те, що не можна ставити склянку на інструмент", – жартома запитуємо у лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука під час короткої перерви на ковток води посеред інтерв'ю.

У невеликій кімнаті офісу його благодійного фонду "Люди майбутнього" в центрі Києва доволі тісно. І не в останню чергу через біле піаніно в кутку.

Музикант, який до недавнього часу був одним із потенційних кандидатів у президенти, дивиться на склянку на фортепіано, посміхається, але відповідає цілком серйозно.

"Насправді, так і є, краще на інструмент склянки не ставити. Але цей вже неробочий, тому ми собі дозволимо таку крамольність. А фільм дуже гарний. Знаєте, чим? Там дуже чітко продемонстровані принципи. Мені здається, що нам було би варто побільше говорити про принципи і про цінності", – знову запалюється Вакарчук.

Він починає читати уривки з недавно віднайденого інтерв'ю блаженнішого Любомира Гузара, розповідати про потребу змінити усю політичну культуру загалом і життя кожного виборця окремо.

За останній час ця манера Вакарчука говорити про правильні, але абстрактні речі розділила українську довколополітичну тусовку на два різних табори.

Першим, крізь їхні чорні окуляри досвіду, у Вакарчукові видно лише "невиправний політичний інфантилізм". Другі ж – навпаки, крізь свої рожеві окуляри бачать тільки морального авторитета, здатного почати "справжню дискусію про реальні зміни".

"Українська правда" вирішила придивитись до Вакарчука взагалі без окулярів.
Спойлер:

Ree

Ree
Постоялец
Постоялец
Тут продолжение интервью. В один пост не уместилось Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 1555951381
Спойлер:

https://www.pravda.com.ua/articles/2019/02/19/7207020/

MaleFactor

MaleFactor
ADMIN

Розстріл Небесної Сотні: розповідь відомих захисників Майдану

20 лютого Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні – людей, котрі віддали свої життя п'ять років тому на Майдані. Саме 18-20 лютого 2014-го були вирішальними і найбільш трагічними днями, які змінили напрямок розвитку всієї країни.

Усі світові ЗМІ облетіли фотогрфії захисників Майдану. Серед них була зовсім юна Олеся Жуковська, медсестра, поранена кулею "Беркута". А також батько і син, Микола та Ігор Кузнєцови, чиї обличчя були буквально залиті кров'ю після побиття беркутівцями на Інститутській.

OBOZREVATEL зустрівся з героями знакових фото і попросив їх оцінити зміни в Україні та підвести підсумки Революції Гідності.

Олеся Жуковська: "Я б нічого не міняла в своєму житті. Це вибір мого серця"

Олеся Жуковська – медик і волонтер Майдану – стала відомою після 20 лютого 2014 року. Куля снайпера влучила їй у шию. Фото, на якому один із майданівців веде під руку дівчину, котра спливала кров'ю, пам'ятають багато людей. Тоді її помилково навіть записали в список Небесної Сотні. Але Олеся вижила.

Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 Zhukovskaya-olesyan

Вперше на Майдан вона приїхала як тільки там почалися зіткнення. Вона вже була медсестрою, і в першу чергу пішла в медпункт, щоб допомагати людям. Зараз дівчина вже закінчує медичний університет у Києві, збирається працювати лікарем.

"Я родом із Кременця Тернопільської області. Поки вчилася в університеті, трохи підробляла. Але незабаром мене чекають державні іспити, тому займаюся тільки навчанням", – каже Олеся.

Найгірше, що трапилося в Україні за п'ять років після Революції, це війна, вважає вона.

"Тоді ніхто навіть подумати про таке не міг. І моє велике бажання – щоб все це якнайшвидше закінчилося. І щоб Росія якомога швидше забрала свої війська з України", – зазначила дівчина.

Зараз Олеся закінчує медуніверситет

Також Олеся вважає, що за ці п'ять років у країні почало формуватися справжнє громадянське суспільство: "Головне – в багатьох людях прокинувся патріотизм, на мою думку, люди стали більш свідомими".

Що стосується боротьби з корупцією, то Жуковська не може оцінити успіхи: "Мені важко оцінити такі речі як корупція. Я звичайна студентка. Судячи з нашого університету, мені здається, що корупції стало менше".

Олеся зазначає, що головні досягнення останніх років – це безвіз і Томос. "Що стосується європейського вибору, то зміни є. Той же безвіз. Пам'ятаю: раніше, щоб оформити візу, мені, студентці, доводилося витрачати багато часу й грошей, було дуже важко кудись виїхати. Зараз просто взяв паспорт і поїхав".

Нині із Західної України, звідки родом дівчина, найбільше людей відправляються на заробітки в Європу.

"Знаєте, завжди після кожної великої події в країні, будь-якого потрясіння, починається нова хвиля міграції. Так відбувається не тільки у нас і не тільки зараз. Так відбувалося й раніше в інших країнах. Ми в минулому році були в Америці й зустрічалися з нашою діаспорою, українцями, які там живуть. І вони розповідали, що у них було декілька хвиль міграції. І нічого страшного чи дивного, що люди зараз кудись виїжджають. Як тільки стане спокійніше, закінчиться війна, люди одразу почнуть повертатися", – впевнена Олеся.

На запитання – якби все повернути назад, якби знати, чим обернуться події на Майдані для країни, вийшла б вона знову на площу, вона відповіла так:

"Я б нічого не міняла в своєму житті. Це мій вибір, це вибір мого серця. Як людина, яку спочатку занесли в список Небесної Сотні, можу сказати, що ми виходили туди заради країни, нами рухали мрії – щоб життя стало кращим. Я не шкодую, що пішла туди, отже, так треба було", – підсумувала Олеся.

Микола Кузнєцов: "Я ні про що не шкодую, інших варіантів у нас не було"

Микола Кузнєцов, завідуючий відділом Інституту кібернетики НАН України, член-кореспондент НАН України, професор. 18 лютого 2014 року на вулиці Інститутській Микола Юрійович разом із сином потрапили під роздачу "Беркута". Фото чоловіків, обличчя яких буквально були залиті кров'ю, облетіло всі ЗМІ. Тоді Микола Кузнєцов отримав травму, у нього була зламана лопатка.

Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 137924

Микола Юрійович продовжує брати активну участь в політичному житті країни. І далеко не все, що відбувається в Україні, його влаштовує.

"Проблеми нинішньої України не в Майдані, а в тих політиках, яким довірилися люди. Вибирали на емоціях, переважно по телевізійній картинці, вкотре повіривши порожнім обіцянкам, які, як тепер виявилося, ніхто і не збирався виконувати. Так свого часу обрали не Чорновола, а Кравчука. Піддалися агітації про перемогу в першому турі", – зазначив Кузнєцов.

За його словами, за загибель Героїв Майдану повинні понести політичну відповідальність всі ті політики й громадські діячі, котрі закликали в 2010 році в другому турі голосувати проти всіх або не йти на вибори.

"Саме вони привели до влади Януковича, саме про це попереджав моральний авторитет нації Мирослав Попович. Не можна не згадати українську письменницю Оксану Забужко, яка закликала тоді голосувати проти всіх, а тепер вона – велика патріотка. Через те, що багато хто не пішов голосувати, президентом став Янукович із трагічними наслідками для нас", – із сумом констатує Микола.

Він підкреслив: без сумніву, Майдан мав бути. Але ніхто не припускав тоді, що буде стільки загиблих. І, звісно, рідні загиблих зараз запитують: "А за що загинули їхні близькі?"

"Майдан духовно звільнив людей, підняв потужний волонтерський рух, об'єднав націю. З'явилося багато громадських організацій, які чинять тиск на владу і змушують рухатися в правильному напрямку. Те, що влада могла робити раніше, що їй сходило з рук, нинішнє суспільство вже терпіти не буде", – впевнений чоловік.

Кузнєцов зазначає, що, за його спостереженнями, вже на першому курсі студенти бачать себе в магістратурі за кордоном. А багато абітурієнтів одразу вступають у вузи інших країн.

"Лише мізерно мала частина з них повернеться в Україну. І справа не тільки в зарплатах. Головне – у керівництва країни немає стратегії розвитку України, люди перестали вірити в майбутнє держави. Але ж їдуть найталановитіші, молоді та працездатні. А причина всьому – всепоглинаюча корупція, жадоба легких грошей, зароблених у тому числі й на війні", – каже професор.

Він пояснив, що метою Революції не був безвізовий режим.

"Після такої кількості жертв Європа просто не могла не дати нам безвіз. Однак не він був метою Майдану, а зміна корумпованої влади та принципів, за якими має жити українське суспільство. Серед них і боротьба з корупцією, і новий політичний устрій держави. Але всього цього так і не було зроблено за п'ять років", – вважає Микола Кузнєцов.

І все ж чоловік ні про що не шкодує.

"Я давно живу за принципом – роби, що повинен і будь, що буде. Всього в житті не розрахуєш. Ми ж не хотіли тоді потрапити під "Беркут". Але я ні про що не шкодую, тому що інших варіантів у нас не було. Хочу підкреслити історичну важливість нинішніх виборів – або ми будемо голосувати проти всіх, не ходити на вибори, голосувати за гречку, і тоді нічого нарікати на дзеркало. Або ж ми візьмемо на себе відповідальність за розвиток країни, і тоді є надія, що третій Майдан не відбудеться", – підсумував Микола.

Источник: https://www.obozrevatel.com/ukr/society/rozstril-nebesnoi-sotni-rozpovid-vidomih-zahisnikiv-majdanu.htm

А в конце всех историй Азраил, которому была ведома тайна, подумал: «Я ПОМНЮ, КАК ВСЕ ЭТО СЛУЧИТСЯ ВНОВЬ»

MaleFactor

MaleFactor
ADMIN

20.02.2014

Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 640x428

Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 640x427

Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 640x428

MaleFactor

MaleFactor
ADMIN
яло пишет:Всем добрый вечер!!! Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2247543103 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2247543103 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2247543103

Яло!!! Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2282262043 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2282262043 Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 2282262043

MaleFactor

MaleFactor
ADMIN
Принцесса воин! пишет:А к нам в школу завтра Марина Порошенко едет. Будет проверять как реализуется ее план по занятиям в "школе для родителей" а у нас ее и не было, будем теперь сочинение на тему организовывать.

Ну что, Принцесса, удачно смухлевали? Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 766571608 ))

Sanchezz

Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
Рейтинговых кандидатов в президенты Украины приглашают 27 февраля на открытые дискуссии – общественные организации

Киев. 20 февраля. ИНТЕРФАКС-УКРАИНА - Представители ряда общественных организаций приглашают кандидатов в президенты Украины на экспертные дискуссии, чтобы обсудить их позиции по ряду вопросов, которые находятся в компетенции главы государства, и тем самым помочь избирателям проголосовать сознательно.

"Реанимационный пакет реформ (РПР – ИФ), чувствуя ответственность перед президентскими выборами именно в части способствования сознательному выбору, 27 февраля пригласил самых рейтинговых кандидатов для общения с гражданским обществом, для экспертного общения относительно того, что именно из общественной повестки дня, наработанной в РПР разными группами экспертов по разным сферам…собирается поддерживать, а что нет и почему. Конечно, в рамках своих конституционных полномочий", - сказала член правления Центра политико-правовых реформ, сопредседатель Совета Реанимационного Пакета Реформ Юлия Кириченко на пресс-конференции в агентстве "Интерфакс-Украина" в среду.

По ее словам, почти все программы кандидатов на пост президента Украины содержат обещания, которые не может выполнить глава государства, поскольку это выходит за рамки его компетенции. Эксперт отметила, что кандидаты рассчитывают на плохое знание Основного закона гражданами.

Она подчеркнула, что президент Украины является гарантом соблюдения Конституции, конституционных прав и свобод граждан. "Ни у одного кандидата в программе я не увидела, как они собираются гарантировать Конституцию, и является ли это целью их деятельности… Я беру самых рейтинговых", - отметила Ю.Кириченко.

В свою очередь руководитель отдела в Институте философии НАН Украины Евгений Быстрицкий сообщил, что группа представителей гражданского общества, которые создали общественную инициативу Избирательный совет UA, подготовили ряд вопросов кандидатам, касающиеся нескольких сфер.

"Избирательный совет Украины хотел бы прояснить, кто из кандидатов отвечает на определенные вопросы, а кто нет. То есть программы каких кандидатов наиболее полно отвечают на поставленные вопросы…Чтобы представить избирателям картину, на кого они могут ориентироваться по важным для них вопросам", - сказал он.

По словам Е.Быстрицкого, девятерым самым рейтинговых кандидатам разослали вопросы, на которые ожидают ответы, а также приглашения принять участие в прямой дискуссии.

"Мы бы очень хотели, чтобы в последний период (избирательной кампании – ИФ) больше сконцентрировать внимание избирателей на рациональном сознательном выборе, иначе Украина может попасть в ситуацию, когда выберут очень неадекватного человека", - пояснил он.

Вместе с тем председатель правления "Гражданской сети "ОПОРА" Ольга Айвазовская пояснила, что кандидаты в президенты преимущественно подошли формально к написанию своих программ, которые необходимы при регистрации кандидатов Центральной избирательной комиссией.

"Сейчас есть уникальное окно возможностей, чтобы вербализовать, обсудить и рассказать со стороны экспертной среды, неправительственных организаций, что именно может быть приоритетом пятилетней деятельности новоизбранного президента", - сказала она.

Эксперт усомнилась в том, что все приглашенные кандидаты будут готовы провести глубокую дискуссию. "Пока мы не сможем убедить граждан не читать просто листовки, агитационные лифлеты и смотреть короткие видеоролики, оценивать кандидатов с точки зрения перспективы реализации программных заданий на протяжении пяти лет, качественного выбора не будет", - пояснила О.Айвазовская.
https://interfax.com.ua/news/press-conference/567479.html

лично я за теледебаты между кандидатами.
хотя, если они ответят общественным организациям тоже будет неплохо.
понимаю, что популистам-говорунам типа Ляшка или популистам типа Тимошенко - это дополнительная площадка для рекламы!
но, моё субъективное мнение,
претенденты должны рассказать про свои программы и действия в случае избрания
и ответить на вопросы!
и пусть, избиратели смотрят, слушают, думают, решают!

Доброго дня! Попкорн (общество, политика) - Том LXI - Страница 14 940518261

Предыдущая тема Следующая тема Вернуться к началу  Сообщение [Страница 14 из 67]

На страницу : Предыдущий  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 40 ... 67  Следующий

Права доступа к этому форуму: