Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь
1 Попкорн (общество, политика) - Том LXI Вт 05 Фев 2019, 03:12
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
---------------------------------------------------------
Стараюсь не спорить с дураками! Пусть они спорят друг с другом!
286 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 05:44
Принцесса воин!
Гуру
у них єто юл..ть типа колективная солидарность! Просто напросто за евровидение не забашляют гонорары, потому как шоу бизнес и честь вести не соместимые. Зато ватаны в экстазе от того что страна в ж..пе. Я вот понять не могу как можно радоваться от того что страна попала в трудную ситуацию. только потому что с..ка тот за кого ты голосовал не поехал.Sanchezz пишет:
блин, неужели у нас просто нет артистов, которые не хотели бы в Раше выступать?
а те, что не выступают, так их и не приглашают туда?
я как знал,
ни за кого не болел, не переживал,
смски не посылал.
Привет, Мале!
- Спойлер:
287 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 05:50
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
ну пока их будут отбирать такие же, как они - "мы за мир", а тех соответственно будут назначать на отбор другие, большие начальники, тоже "мы за мир".MaleFactor пишет:
Привет, Санчез!)
Артисты есть, вопрос в том, как этих 16 отбирали
вот как их отбирали.
а в тексте Бабченко точно подмечено, что подобрались такие финалисты, претендующие представлять большую страну, страну у которой сейчас тяжелые времена, война не только за территорию, но и за независимость,
которые легко отказываются от чести её представлять!
и это представители украинского шоу-бизнеса вообще-то не отличающегося альтруизмом и редко когда исполнители уступают что-либо другим!
а тут, прямо наперегонки отказываются.
288 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 05:54
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
пока я писал пост, ты примерно о том же написала.Принцесса воин! пишет:
у них єто юл..ть типа колективная солидарность! Просто напросто за евровидение не забашляют гонорары, потому как шоу бизнес и честь вести не соместимые. Зато ватаны в экстазе от того что страна в ж..пе. Я вот понять не могу как можно радоваться от того что страна попала в трудную ситуацию. только потому что с..ка тот за кого ты голосовал не поехал.
я тоже не верю в их коллективную солидарность,
в шоу-бизнесе такой естественный отбор, что Дарвину, описавшему мир животных, и не снилось.
увы, многие причины не в московских вошах, а в украинских гнидах!
Привет, Принцесса!
289 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:01
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
В Донецкой области пограничники задержали боевика ДНР, который охранял обломки малазийского лайнера MH-17, сбитого летом 2014 года.
в суд, в суд давать показания.
290 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:12
Старушечка
Гуру
Sanchezz пишет:
и я согласен.
Привет, Ева!
291 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:17
Старушечка
Гуру
Конкурс - гавно. По сути, там коллективная солидарность. Можно легко просчитать баллы, кто с кем дружит. Беларусь и Армения поставят рашке по 12 баллов. Нам Армения не даст ничего. Зато Польша даст обязательно и т.д. Песни гимно, конкурс гимно. У нас его подняли выше крыши - плюнуть , забыть и усе....
292 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:17
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
написано то давно,Старушечка пишет:
Всем привет! Это вроде было давно написано, стеб такой....хор просто постебался над угрозами путина ....написано, вроде, еще во времена Брежнего.....то есть, еще не Корея....
но тогда это была насмешка над тогдашним "миролюбивым" СССР.
а сейчас хор достал эту песенку, отряхнул пыль и спел на полном серьезе - в этом вся проблема!
страна за поребриком встает с колен, может повторить, и угрожает всему миру, не говоря о войне в Украине, Сирии, всяких ЧВК в разных странах, от ЦАР до Венесуэлы!
когда ты пишешь, что хор постебался на угрозами Путина помни,
что когда девушки несколько лет назад спели в церкви - Богородица Путина прогони,
то их за это посадили в колонию на 2 года,
а этим хористам, которые обещают уничтожить другую страну,
ничего не будет, они ведь не против Путина,
а совсем наоборот!
293 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:19
Кантілєна
Гуру
Читаь-догонять потом, а щаз мАи 5 коп. Мне пох что скажут об нашем отборе за Чопом - не их дело, мне ваапще ПОХ что тявкают животньіе за Успенкой-пусть сдохнут.
Главное чтоб не поехалисвинособаки, шмарьі и прочая роССомирнаяя мьізамирная мьішебляЦкая мразь.
Солидарность с поющей вагиной - значит сами такие - вьічёркиваю нахрен, я их и до того не знала.
Ставлю на Хаята - тот не откажется. Как мне кажется.
Главное чтоб не поехали
Солидарность с поющей вагиной - значит сами такие - вьічёркиваю нахрен, я их и до того не знала.
Я постою у края бездны
И вдруг пойму, сломясь в тоске,
Что всё на свете — только песня
На украинском языке. Леонід Кисельов
294 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:25
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
кстати, не удивлюсь, если от Украины (от зрителей) Раша тоже получит 10 или 12 баллов.Старушечка пишет:Конкурс - гавно. По сути, там коллективная солидарность. Можно легко просчитать баллы, кто с кем дружит. Беларусь и Армения поставят рашке по 12 баллов. Нам Армения не даст ничего. Зато Польша даст обязательно и т.д. Песни гимно, конкурс гимно. У нас его подняли выше крыши - плюнуть , забыть и усе....
295 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:27
Кантілєна
Гуру
И ещё - я с Фашиком согласна - посьілать надо таких, чтоб за поребриком польіхало. С Донецка-Луганнска и шоб Я не розумію росийську. И шоб красотки-красавцьі спивучие. Типа Майд ин Юкрейн. И Мел торік у цьому був молодець.
Я постою у края бездны
296 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:29
Кантілєна
Гуру
Запросто, учитьівая что єто голосование даже фиговьім листком не защищено.Sanchezz пишет:
кстати, не удивлюсь, если от Украины (от зрителей) Раша тоже получит 10 или 12 баллов.
Я постою у края бездны
297 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:39
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
согласен, я тоже против того, чтобы Украину представляли исполнители, которые не могут ответить на два вопроса - чей Крым и война в Украине не гражданская, а агрессия со стороны России!Кантілєна пишет:Читаь-догонять потом, а щаз мАи 5 коп. Мне пох что скажут об нашем отборе за Чопом - не их дело, мне ваапще ПОХ что тявкают животньіе за Успенкой-пусть сдохнут.
Главное чтоб не поехалисвинособаки, шмарьі и прочая роССомирнаяя мьізамирная мьішебляЦкая мразь.
если таких нет, тогда лучше совсем не участвовать.
Привет, Канти!
298 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:41
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
кстати, постфактум становится понятней, что Меловин съездил удачно,Кантілєна пишет:И ещё - я с Фашиком согласна - посьілать надо таких, чтоб за поребриком польіхало. С Донецка-Луганнска и шоб Я не розумію росийську. И шоб красотки-красавцьі спивучие. Типа Майд ин Юкрейн. И Мел торік у цьому був молодець.
важно не место,
важно, что он достойно представил Украину!
299 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 06:47
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
Віталій Портников: Україна знову стає країною лицемірів
Історія з "Євробаченням" - це просто один із симптомів хвороби лицемірства, хвороби байдужості до власної країни і її майбутнього
"Якщо в подальшому ми встановимо нульовий рівень толерантності і заборонимо українським артистам, які виступали в Росії або співпрацюють з російськими артистами, то боюся, що ніхто особливо не захоче брати участь в такому конкурсі", - говорить Олександра Кольцова, співачка і член правління Суспільного.
Приблизно те ж саме сьогодні говорять російські музичні критики - незалежно від політичних переконань. Ось навіщо влаштовувати цькування музикантів тільки за те, що вони виступали в Росії і у них інші політичні переконання? Музика не повинна бути пов'язана з політикою! Приблизно те ж говорять самі виконавці - в Росії різні люди живуть! І приблизно те ж говорять численні користувачі соціальних мереж - українські та російські.
Я міг би написати, що Україна перетворюється на країну лицемірів, але це буде брехнею. Україна завжди була країною лицемірів - перш за все ця обставина не давала їй розвиватися і загнала у глухий кут кримінального режиму. Тільки 2014 рік, коли навколо гинули люди і втрачалися території, зробив лицемірство не надто пристойним. Але тепер перший шок уже пройшов, та й війни справжньої немає - так, заморожений конфлікт. І велика частина українського суспільства повертається до своєї сутності.
Я не хочу зараз обговорювати історію з національним відбором на пісенний фестиваль. Зрозуміло ж, що вся ця історія, від першого до останнього рішення - ганьба і ніяк інакше не виглядає, щоб там хто не думав. І в цій історії огидно виглядають всі - і ті, хто заздалегідь не подумав про умови конкурсу, і ті, хто вважає, що можна виступати у ворожій країні і одночасно представляти свою, і ті, хто за це лицемірство голосує, і ті, хто не дає поїхати на фестиваль переможниці голосування. Все це просто жахливо. Але проблема ж не в "Євробаченні".
Історія з "Євробаченням" - це просто один із симптомів хвороби лицемірства, хвороби байдужості до власної країни і її майбутнього. Тому що насправді всім є зрозумілою ситуація. Всі знають, що виступати в Росії аморально, що переконувати цілий світ і самих росіян, що вони можуть вбивати і калічити, а ми утремося і будемо далі бабло заколочувати аморально, що посилання на державу, яка "продовжує торгувати, а нам чому не можна" це - брехня хоча б вже тому, що навіть якщо ти - громадянин аморальної держави, це ніяк не виправдовує твоєї особистої ницості. Але всім абсолютно все одно. Всім - по барабану.
І не тільки через гроші, хоча гроші, звичайно, головне. А ще й через байдужість до власної держави, через це вічне "Україна окремо, а я окремо". Адже те, що естрадні виконавці хочуть представити Україну - це теж брехня. Вони просто хочуть використати Україну для виступу на престижному фестивалі і це важливо їм рівно настільки, наскільки допомагає кар'єрі і прибуткам. Крапка. А в минулому році український виконавець представляв Білорусь. А в наступному - якщо так вирішать в Кремлі - якийсь українець представить Росію. Какая разница?
І ось це "какая разница" ми будемо все частіше і частіше найближчими роками чути з усіх боків. І не тільки з приводу "Євробачення". Просто не морочте нам голову зі своєю державою, не заважайте нам жити. Ми хочемо їздити туди, куди нам хочеться, говорити зручним язиком, а не вашою мовою, ми хочемо, щоб ви від нас відчепилися. З огляду на те, що зараз у доросле життя входить покоління, яке виховувалося в епоху Януковича, ці настрої будуть тільки посилюватися. І масова підтримка телевізійного коміка на виборах - теж симптом посилення цих настроїв, симптом ймовірної перемоги лицемірних міщан над громадянами.
Українцям приємно думати, що упродовж століть у них не було державності просто тому, що заважали інші народи, а вони боролися і програвали. Так ось тепер можете переконатися, що це не зовсім так. Держави не було саме тому, що кількість байдужих лицемірів завжди перевищувала кількість громадян. І якщо так станеться цього разу теж - не варто потім звинувачувати Путіна, Росію, байдужий Захід і метеоритний дощ в тому, що Україна кудись поділася.
Звинувачувати потрібно самих себе.
Історія з "Євробаченням" - це просто один із симптомів хвороби лицемірства, хвороби байдужості до власної країни і її майбутнього
"Якщо в подальшому ми встановимо нульовий рівень толерантності і заборонимо українським артистам, які виступали в Росії або співпрацюють з російськими артистами, то боюся, що ніхто особливо не захоче брати участь в такому конкурсі", - говорить Олександра Кольцова, співачка і член правління Суспільного.
Приблизно те ж саме сьогодні говорять російські музичні критики - незалежно від політичних переконань. Ось навіщо влаштовувати цькування музикантів тільки за те, що вони виступали в Росії і у них інші політичні переконання? Музика не повинна бути пов'язана з політикою! Приблизно те ж говорять самі виконавці - в Росії різні люди живуть! І приблизно те ж говорять численні користувачі соціальних мереж - українські та російські.
Я міг би написати, що Україна перетворюється на країну лицемірів, але це буде брехнею. Україна завжди була країною лицемірів - перш за все ця обставина не давала їй розвиватися і загнала у глухий кут кримінального режиму. Тільки 2014 рік, коли навколо гинули люди і втрачалися території, зробив лицемірство не надто пристойним. Але тепер перший шок уже пройшов, та й війни справжньої немає - так, заморожений конфлікт. І велика частина українського суспільства повертається до своєї сутності.
Я не хочу зараз обговорювати історію з національним відбором на пісенний фестиваль. Зрозуміло ж, що вся ця історія, від першого до останнього рішення - ганьба і ніяк інакше не виглядає, щоб там хто не думав. І в цій історії огидно виглядають всі - і ті, хто заздалегідь не подумав про умови конкурсу, і ті, хто вважає, що можна виступати у ворожій країні і одночасно представляти свою, і ті, хто за це лицемірство голосує, і ті, хто не дає поїхати на фестиваль переможниці голосування. Все це просто жахливо. Але проблема ж не в "Євробаченні".
Історія з "Євробаченням" - це просто один із симптомів хвороби лицемірства, хвороби байдужості до власної країни і її майбутнього. Тому що насправді всім є зрозумілою ситуація. Всі знають, що виступати в Росії аморально, що переконувати цілий світ і самих росіян, що вони можуть вбивати і калічити, а ми утремося і будемо далі бабло заколочувати аморально, що посилання на державу, яка "продовжує торгувати, а нам чому не можна" це - брехня хоча б вже тому, що навіть якщо ти - громадянин аморальної держави, це ніяк не виправдовує твоєї особистої ницості. Але всім абсолютно все одно. Всім - по барабану.
І не тільки через гроші, хоча гроші, звичайно, головне. А ще й через байдужість до власної держави, через це вічне "Україна окремо, а я окремо". Адже те, що естрадні виконавці хочуть представити Україну - це теж брехня. Вони просто хочуть використати Україну для виступу на престижному фестивалі і це важливо їм рівно настільки, наскільки допомагає кар'єрі і прибуткам. Крапка. А в минулому році український виконавець представляв Білорусь. А в наступному - якщо так вирішать в Кремлі - якийсь українець представить Росію. Какая разница?
І ось це "какая разница" ми будемо все частіше і частіше найближчими роками чути з усіх боків. І не тільки з приводу "Євробачення". Просто не морочте нам голову зі своєю державою, не заважайте нам жити. Ми хочемо їздити туди, куди нам хочеться, говорити зручним язиком, а не вашою мовою, ми хочемо, щоб ви від нас відчепилися. З огляду на те, що зараз у доросле життя входить покоління, яке виховувалося в епоху Януковича, ці настрої будуть тільки посилюватися. І масова підтримка телевізійного коміка на виборах - теж симптом посилення цих настроїв, симптом ймовірної перемоги лицемірних міщан над громадянами.
Українцям приємно думати, що упродовж століть у них не було державності просто тому, що заважали інші народи, а вони боролися і програвали. Так ось тепер можете переконатися, що це не зовсім так. Держави не було саме тому, що кількість байдужих лицемірів завжди перевищувала кількість громадян. І якщо так станеться цього разу теж - не варто потім звинувачувати Путіна, Росію, байдужий Захід і метеоритний дощ в тому, що Україна кудись поділася.
Звинувачувати потрібно самих себе.
300 Re: Попкорн (общество, политика) - Том LXI Ср 27 Фев 2019, 07:18
Sanchezz
Супергуру Eye in the Sky
Гурт Brunettes Shoot Blondes заявив, що не братиме участь у пісенному конкурсі Євробаченні-2019, якщо їм запропонує Суспільне
Про це гурт написав у Facebook.
"Наш гурт не перемагав у Нацвідборі, ця поїздка не наша", - зазначили виконавці.
Нагадаємо, що переможниця Нацвідбору MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні, адже не підписала угоду із НСТУ.
Гурти Freedom-jazz girls band та KAZKA, що посіли друге і третє місце, також відмовились від участі у конкурсі.
Серед фіналістів Нацвідбору залишились: YUKO й дует ANNA-MARIA.
Про це гурт написав у Facebook.
"Наш гурт не перемагав у Нацвідборі, ця поїздка не наша", - зазначили виконавці.
Нагадаємо, що переможниця Нацвідбору MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні, адже не підписала угоду із НСТУ.
Гурти Freedom-jazz girls band та KAZKA, що посіли друге і третє місце, також відмовились від участі у конкурсі.
Серед фіналістів Нацвідбору залишились: YUKO й дует ANNA-MARIA.
Кафе У Жеки - Форум СТБ » Кафе "У Жеки" » Попкорн (общество, политика) » Попкорн (общество, политика) - Том LXI